Om mig och bloggen!   Leave a comment

Välkommen till min blogg, MJ:s Näthållplats.

Jag heter Martin, 36 år, från Stockholm.
Mina huvudintressen är tåg, järnväg, kollektivtrafik och modelljärnväg.
Övriga intressen är fotografering, datorer, tv/film, ordnings- och trygghetsverksamhet, informations- & reklamverksamhet samt melodifestivalen.

Min målsättning med bloggen är att publicera 1-3 inlägg per månad, men det kan bli både färre och ibland fler. Ibland kan det gå lång tid mellan inläggen men det är inget konstigt i sig utan det är vanligt att jag håller på med något intensivt under en tid för att sedan göra annat ett tag o.s.v. Inläggen kommer när jag känner för det helt enkelt.

Jag har en liten järnvägssamling som består av uniformer, märken, tidtabeller, hyttillbehör m.m. Några bilder på samlingen kan ses på hemsidan.

Min hobby är modelljärnväg vilken bedrivs med min Märklinbana, Tågsta Järnvägar. Mer info om min mj-verksamhet finns på hemsidan men en del skrivs här också.

Jag hoppas ni finner mina webbplatser intressanta och återkommer hit och kanske även tipsar andra om dom. Ni är alltid välkomna att höra av er med synpunkter, förslag, frågor och annat.
Ni får gärna kommentera inläggen men tänk då på att skriva trevligt. Alla nya kommentarer måste godkännas av mig innan innan dom publiceras så dom syns inte direkt. Prenumerera gärna på bloggen så får ni mejl när det kommer ett nytt inlägg.

Jag har en hel del tågbilder, främst från Stockholms kollektivtrafik och även modelltågsbilder. Bilder finns på hemsidan och äldre bilder på Google. Övriga aktuella bilder finns på Instagram. Se länkar under menyn ”mina webbplatser”.

Mycket nöje och ha det bra. /Martin J.

Denna sida uppdaterades 20181128.

Annonser

Postat 4 oktober, 2010 av mjtag55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: